Dermaroller, de anti-rimpelbehandeling met spectaculaire resultaten!

Dermaroller: Voor - Na Dermaroller: Voor - Na Dermaroller: Voor - Na

Deze revolutionaire behandeling bevordert de collageen- en elastineproductie in de huid op een natuurlijke manier, zonder inspuitingen.

Dermaroller therapie ofwel Collageen Inductie therapie is een microchirurgische needling behandeling. De Dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. Door de verdovende crème die we vooraf aanbrengen, voelt u hier niets van.

Dit is een procedure die de huid stimuleert om zichzelf te herstellen door celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezonde huid.

Een bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, de actieve ingrediënten maar liefst 200 keer beter opneemt. De textuur van de huid verandert al na enkele dagen en zal na 6 tot 8 weken op zijn best zijn.

Resultaten

Dermaroller therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

  • verouderde -en zon beschadigde huid
  • rimpels en lijntjes in aangezicht en décolleté
  • littekens en striemen

In tegenstelling tot alternatieve behandelingen kan de Dermaroller therapie herhaaldelijk worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw huidtoestand en om het maximale resultaat te behalen, raden we een initiële cyclus van 2 tot 3 behandelingen aan.

Aangezien de nieuwe collageenvorming tijd nodig heeft om te rijpen, stellen we een interval van 6 weken voor alvorens we de volgende behandeling starten. Omdat uw huid blijft verouderen, is het best om een jaarlijkse herhaling van de behandeling te overwegen.

Dermaroller, de anti-rimpel behandeling met spectaculaire resultaten!