LPG Gezicht

LPG Endormologie

Rimpels opvullen

Vanaf de leeftijd van 25 beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die essentieel zijn voor de jeugdigheid van de huid. De endermologie®-techniek zorgt ervoor dat de huid zichtbaar wordt verstevigd en van binnenuit wordt opgevuld.

Huid verstevigen

In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht, de neuslippenplooien (lachlijntjes) worden dieper en de oogleden verslappen. Dankzij LPG wordt de huid sterker en steviger en krijgt ze haar natuurlijke spanning terug. Het gezicht wordt opnieuw gedefinieerd met mooiere contouren.

Teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek en tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken. De gepatenteerde LPG-behandelingskop maakt de huid zachter en zorgt ervoor dat uw teint twee keer meer straalt, al vanaf de eerste sessie. Uw huid ziet er onmiddellijk gezond uit voor dat speciale feest of evenement!

Dubbele kin verminderen

Een dubbele kin ziet er esthetisch onaantrekkelijk uit en zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden hebben er last van. De LPG-behandelingskop slaagt er in om het opgeslagen vet effici├źnt vrij te geven. Uw gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt opnieuw harmonieuze vormen.

Meer informatie over LPG Endormologie