Laserontharing

Definitieve laserontharing met LightSheer!

Bent u het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Dan is definitieve laserontharing met de exclusieve LightSheer technologie dé oplossing.

LightSheer is de meest doeltreffende en de enige goedgekeurde lasertechnologie voor permanente ontharing. Snel, pijnloos en permanent. Na een eerste behandeling is al 40% van de haartjes verdwenen. Na 6 tot 8 behandelingen bent u er voorgoed van verlost.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Deze behandeling is zowel voor mannen als vrouwen en kan in principe op alle plaatsen van het lichaam waar u beharing als storend ervaart*: gezicht, benen, borst, rug, oksels, de bikinilijn of zelfs om een baard uit te dunnen. Ook ingegroeide haartjes kunnen worden aangepakt.

*De laser werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren. Omdat er pigment nodig is in de haren om het laserlicht te absorberen, is een behandeling van lichte donshaartjes, grijze of hoogblonde haren niet mogelijk.

Tips voor een goed resultaat:

  • De te behandelen huid mag niet gebruind zijn: geen zon of zonnebank tijdens de laatste 3 weken vóór de behandeling.
  • Scheert u normaal de haartjes weg? Blijf dit gerust doen tot 3 dagen vóór de behandeling. Indien u toch nog scheert binnen de 3 dagen, dan zien wij de normale textuur van de haartjes niet meer.

Vraag uw gratis testbehandeling!