Lichaamsbehandelingen

LPG

LPG Endormologie

 

Vet vrijgeven

Afslanken gaat vaak ten koste van uw mooie rondingen! U verliest immers meestal geen gewicht op de plaatsen waar u dat wenst. De endermologie®-techniek gaat doelgericht op zoek naar de zones die dit het meeste nodig hebben.

Uitstulpingen verdwijnen sessie na sessie, uw figuur wordt hertekend en bovenal: u verliest doelgericht gewicht!

Cellulite gladstrijken

Tijdens de sessie stimuleert de endermologie®-techniek de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en minder vezelachtig te maken.

Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vet vrij te geven en om de bloedsomloop en lymfecirculatie te activeren.

Huid verstevigen

Door o.a. gewichtsschommelingen, zwangerschap, het normale verouderingsproces en tal van andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.

Met LPG verbetert de huidkwaliteit sessie na sessie en wordt uw huid zichtbaar steviger en gespierder.

Lichaam opnieuw vormgeven

Dankzij een reeks specifieke bewegingen herbouwt en herpositioneert de endermologie®-techniek bepaalde lichaamsholten om uw rondingen opnieuw een natuurlijke harmonie te geven.

Benen verlichten

Symptomen zoals zware, pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie. Met LPG ervaart u een onmiddellijk gevoel van welzijn! De enkels zijn minder gezwollen, de benen voelen lichter aan en ze krijgen snel weer hun oorspronkelijke vorm.

Deze drainage wordt in het bijzonder aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Meer informatie over LPG Endormologie