Lichaamsbehandelingen

Massages

Hot stone massage

Een hot stone massage heeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma’s zorgt voor een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie, terwijl de druk van de stenen zorgt voor een ‘stretching effect’ op de spieren.

Body peeling

Een zachte scrubbehandeling voor het hele lichaam maakt uw huid soepel en zacht. Daarna volgt een ontspannende massage met hydraterende massagemelk. Ideaal net voor of na uw vakantie.

Relax massage

Deze relaxerende massage met essentiële oliën brengt u helemaal tot rust. U heeft de keuze uit een ontspannende rugmassage van 30 minuten of een 1 uur durende massage van het volledige lichaam.

Baija massage

Baija is een unieke lichaamsverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten uit het Midden-Oosten. Voor de start van de behandeling nemen we u mee op een geurreis en laten we u kiezen uit de verschillende aroma’s. Daarna volgt een aangename scrub op basis van suiker. De warme bodybutter waarmee u wordt gemasseerd, geeft uw huid een zijdezacht gevoel. Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring!